• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: spanning tussen Mourinho en Pogba bereikt stilaan kookpunt

  Paul Pogba en José Mourinho vanochtend op training.

  Er zit een haar in de boter tussen Paul Pogba en José Mourinho, zoveel is duidelijk. De Fransman heeft het verkorven bij de coach van Manchester United en daags na de exit tegen Derby County in de League Cup was de spanning te snijden op training. Dat bewijzen deze beelden van Engelse media.

  José Mourinho en Paul Pogba kunnen schijnbaar niet meer door dezelfde deur. Gisteren zat de Fransman niet in de selectie van de United-coach voor de League Cup-wedstrijd tegen Derby County.

   

  "Hij kreeg rust", argumenteerde Mourinho, maar Engelse media weten dat er meer aan de hand is. Pogba toonde zich afgelopen weekend kritisch voor de aanpak van United, een standpunt dat Mourinho niet kon pruimen. Pogba zou daarom geen vicekapitein meer mogen zijn van United.

   

  Sky Sports was vanochtend afgezakt naar het trainingsveld van Manchester United, dat gisteren ook nog eens uitgeschakeld werd door Derby. Daar konden ze duidelijk registreren hoe Pogba en Mourinho op voet van oorlog leven.

   

  Pogba begroette enkele leden van de technische staf, waarna de blik richting Mourinho boekdelen sprak. Er volgde ook nog een woordenwisseling. Onder meer ploegmaat Rashford moest bemiddelen.