• home
 • video
 • pas verschenen

  Steven Defour is terug: "Fantastisch om weer op het veld te staan"

  Defour komt op het veld voor de partij tegen Burton Albion.

  Defour zat sinds januari aan de kant met een knieblessure.

  Steven Defour vierde gisteren zijn rentree bij Burnley. De terugkeer van de Belgische middenvelder verliep wel niet volgens plan, want Burnley werd uit de League Cup gewipt door derdeklasser Burton Albion. Toch was Defour tevreden na afloop. "Hier heb ik zo lang op gewacht."

  Defour genoot naar eigen zeggen van zijn comeback. "Niet van het resultaat, maar van het samenspel met de jongens. Ik hoop dat ik op deze weg kan verdergaan", liet hij weten na de wedstrijd. 

   

  Sinds januari moest Defour aan de kant toekijken met een knieblessure. Het waren frusterende maanden geeft hij zelf toe. "Het was een fantastisch gevoel om weer op het veld te staan in een wedstrijd met inzet. Hier heb ik zo lang op gewacht. Nu is het kwestie van hierop verder te bouwen. Ik heb nu wedstrijdritme nodig."

   

  Sportief was de terugkeer van Defour geen succes. Burnley werd uit de League Cup geknikkerd door Burton Albion, een ploeg uit de League One.