Dat is even schrikken: padelspeler vliegt door glazen wand tijdens rally

    Navarro kwam er met wat snijwonden en de schrik vanaf.

    De Portugal Padel Masters werd dit weekend opgeschrikt door een ongezien tafereel. Tijdens een rally vloog een padelspeler door de glazen wand. De beelden lijken akelig, maar Paquito Navarro kwam met enkel wat snijwonden ervanaf. 

    Op de beelden is te zien hoe iedereen stevig opschrikt. Meteen na de feiten werd de 29-jarige Spanjaard afgevoerd naar een lokaal ziekenhuis, maar daar werd geconstateerd dat Navarro niet zo heel veel zal overhouden aan zijn val. 

    Padel is een sport die wordt gezien als een mix tussen squash en tennis. Vooral in het zuiden van Europa is het een populaire sport. In België geldt onder meer Tom De Sutter als een van de bekendste promoters van deze sport.