• home
 • video
 • pas verschenen

  Mag Club-winger Danjuma tegen België shirt van Oranje aantrekken?

  Danjuma scoorde al 4 keer dit seizoen.

  Arnaut Danjuma (21) zit in de voorselectie van Nederlands bondscoach Ronald Koeman voor de interlands tegen Duitsland (Nations League, 13 oktober) en België (vriendschappelijk, 16 oktober). Met Ruud Vormer staat ook een tweede Club Brugge-speler op de 31-koppige lijst.

  Club Brugge heeft met Ruud Vormer al een tijdje een vertegenwoordiger in de Nederlandse selectie. De Gouden Schoen zit intussen aan 4 caps, maar krijgt bij de volgende interlands misschien het gezelschap van een Brugse ploegmaat.

   

  Ronald Koeman heeft Arnaut Danjuma in zijn voorselectie opgenomen. De winger maakte deze zomer de overstap naar Club Brugge en heeft met 4 goals en 3 assists zijn start niet gemist. Danjuma speelde al 4 keer bij Jong Oranje en scoorde in maart bij zijn debuut voor de Nederlandse beloften tegen België.