• home
 • video
 • pas verschenen

  Kijk een seizoen lang gratis naar goals in de Beker en de Jupiler Pro League

  Wilt u tijdens de matchen uit de Belgische eerste klasse en sommige matchen van de Beker van België meteen de goals zien? Dat kan in de Sporza Voetbalapp. Speel mee en win een een voucher waarmee u een jaar lang gratis kan kijken.

  Speel mee en win:

  In de Sporza Voetbalapp bieden wij per match van de Jupiler Pro League een tiental clipjes met alle goals en de mooiste acties. Ook bij sommige matchen van de Beker van België kunt u van ons aanbod genieten.

   

  Een jaarpas voor deze 'NearLive'-clipjes kost maar 3,49 euro. Maar met een beetje geluk kijkt u helemaal gratis.

   

   Klik hier om mee te spelen met de wedstrijd.

  Waar kunt u de app downloaden?

  U kunt de Sporza Voetbalapp downloaden in de stores van Android en Apple. Zoek op "Sporza Voetbal" en de app verschijnt bovenaan in de zoekresultaten. Dit zijn de rechtstreekse links naar de downloadpagina's.

  Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=be.vrt.mobile.android.sporza.voetbal&hl=nl

  Apple : https://itunes.apple.com/be/app/sporza-voetbal/id959958329?l=nl&mt=8