• home
 • video
 • pas verschenen

  "Leandro Trossard doet me heel fel aan Eden Hazard denken"

  "Zondag dacht ik dat Hazard bij Genk speelde."

  Leandro Trossard speelt de pannen al een poos van het dak. De kleine briljant van KRC Genk nam op Cercle drie goals voor zijn rekening. Wesley Sonck stak in Extra Time de loftrompet over Trossard.

  "Mijn moment van de week" komt uit Cercle Bruge-RC Genk, zei Wesley Sonck gisterenavond in de voetbaltalkshow op Canvas.

   

  "Op een bepaald moment dacht ik dat Eden Hazard bij Genk speelde, want Leandro Trossard doet me er heel fel aan denken."

   

  "Het was zondagavond mooi, mooier, mooist. Trossard is geweldig bezig, hij is in vorm en zijn statistieken zijn fantastisch."

   

  "Zijn recente oproeping voor de Rode Duivels, op die leeftijd, heeft hem een enorme boost gegeven. Dat zie je in zijn prestaties. Een dikke pluim voor Trossard, en zijn ploegmaats trouwens ook."

   

  Frank Raes: "Heren, doet Trossard jullie ook aan Hazard denken?" Jan Mulder: "Neen. Maar ik vind het wel een leuke observatie, Wesley."

   

  Sonck: "Trossard heeft diezelfde beweging als Hazard: binnen, buiten, met de rug naar de goal spelen, hij is wendbaar en geeft assists..."