• home
 • video
 • pas verschenen

  Win een reis voor 2 naar Lanzarote en ga zelf trainen als een prof

  La Santa in Lanzarote is gekend voor de stages van het BOIC

  0 / 0

  Op 27 en 28 oktober kunt u in Kortrijk XPO terecht voor het sportfestival WILL. Wilt u zelf eens een week lang leven en trainen als een prof? Doe dan mee met deze wedstrijd. U maakt kans op een weekje Lanzarote.

  WILL is het eerste Sportfestival in Europa met, net zoals op een muziekfestival, verschillende podia met topartiesten. U kunt er het hele weekend gaan luisteren naar de ervaringen van internationale topatleten, coaches, psychologen, dokters en voedingsdeskundigen. 

   

  Zijn van de partij: Jan Frodeno, Nafi Thiam, Pieter Timmers, Thomas van der Plaetsen, Koen Naert, Félix Denayer, Yves Lampaert, Andrew Jones, Peter Hespel, Paul van den Bosch, Jef Brouwers, Servaas Bingé,  Stephanie Scheirlynck en nog veel meer.

   

  Voor de volledige programmatie kunt u terecht op https://willsports.be.

  Win een week in La Santa op Lanzarote

  Ter gelegenheid van het evenement in Kortrijk geeft Sporza, in samenwerking met Sportstages.com, een verblijf van een week weg in Club La Santa. Het reispakket houdt in:

  - Vliegtickets
  - Verblijf in een suite voor een week

  - Transport van luchthaven naar hotel (en terug)

  - Vol pension voor die hele week

  - Dedicated green teamer voor de winnaar

   

  Meer informatie vindt u op www.sportstages.com, of/en via mail (Mario.Vervaeke@Clublasanta.be)

  Speel mee en win:

  Is uw goesting aangewakkerd om een week lang te gaan sporten bij mooi weer? Speel dan mee met deze wedstrijd door een originele vraag in te zenden. Met de beste vragen stappen wij naar de sprekers op WILL.

   

  Let op: de reis naar Lanzarote is van 6 tot 13 oktober. Controleer dus zeker dat jij en je partner vrij zijn die week.

   

  Een team van WILL reist mee naar Lanzarote en zal de winnaars een dag volgen met het team. De beelden daarvan worden uitsluitend gebruikt door WILL. 

  Win