• home
 • video
 • pas verschenen

  Bizar: Inter-coach wordt geschorst voor vreugde-uitbarsting na late goal

  Spalletti moet boeten voor zijn viering.

  Luciano Spalletti mag morgen niet plaatsnemen op de bank van Inter in de thuismatch tegen Fiorentina. De Inter-trainer kreeg zaterdag een rode kaart na de late winning goal tegen Sampdoria en is voor één match geschorst.

  Marcelo Brozovic trapte Inter in de 94e minuut voorbij Sampdoria. Dat zorgde voor een vreugde-explosie bij zijn trainer Luciano Spalletti, maar de Italiaan betaalt daar een prijs voor.

   

  De scheidsrechter oordeelde dat Spalletti met zijn gebaren de vierde scheidsrechter viseerde en stuurde de T1 van Inter naar de tribunes. De Italiaanse voetbalbond gaf Spalletti ook nog eens een sanctie: de coach is één match geschorst.

  De vreugde van Spalletti: