• home
 • video
 • pas verschenen

  Pogba ziet het anders dan Mourinho: "Moeten aanvallen, aanvallen"

  Pogba (archief) speelt sinds 2016 opnieuw voor United.

  Pogba (archief) speelt sinds 2016 opnieuw voor United.

  Paul Pogba is niet tevreden over de gang van zaken bij Manchester United. Voor de tweede keer op rij kon United thuis niet winnen. En verrassing of niet: Pogba en José Mourinho zaten niet op dezelfde lijn over wat er fout liep.

  Na 6 speeldagen telt United al 8 punten minder dan leider Liverpool. Zaterdag raakten de spelers van Mourinho niet verder dan een gelijkspel tegen Wolverhampton. De vorige match op Old Trafford werd verloren van Tottenham.

   

  "We speelden thuis en we moeten veel beter presteren tegen Wolverhampton. We zijn hier om aan te vallen", zei Paul Pogba na de match. "Als we aanvallend spelen is het makkelijker voor ons."

   

  Mourinho zelf zei na de match dat zijn spelers "minder gemotiveerd" waren dan Wolverhampton.  Maar Pogba ziet een andere reden. "Ik denk dat ploegen angst hebben wanneer ze zien dat United aanvalt en aanvalt."

   

  "Onze attitude zou misschien beter zijn en we zouden beter spelen, want nogmaals, we zijn op Old Trafford. We moeten aanvallen en druk zetten zoals we deden tegen Tottenham, Liverpool, Cheslea en Arsenal vorig seizoen."