• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: FIFA geeft De Bruyne cadeautje, kleine Mason helpt uitpakken

  De Bruyne poseert trots met zijn gepersonaliseerd FIFA 19-spelletje.

  De Bruyne poseert trots met zijn gepersonaliseerd FIFA 19-spelletje.

  Naar aanleiding van het nieuwe FIFA-spelletje, dat volgende week uitkomt, werd de revaliderende Manchester City-speler Kevin De Bruyne gisteren stevig in de bloemetjes gezet. De Rode Duivel kreeg ook nog eens een gepersonaliseerd FIFA 19-spelletje in de bus.

  Rode Duivel Kevin De Bruyne is nog volop aan het revalideren na een zware knieblessure, maar vergeten wordt de Manchester City-speler in elk geval niet. Gisteren werd hij op de eerste Rating Awards nog stevig in de bloemen gezet door EA Sports.

   

  Vandaag had de spelletjesmaker nog een verrassing in petto voor de middenvelder, die een gepersonaliseerd editie van het voetbalspelletje kreeg toegestuurd. Vooral kleine Mason, De Bruyne's zoon, leek blij met het geschenk. 

  Vader en zoon De Bruyne pakken het geschenk uit