• home
 • video
 • pas verschenen

  Kippenvel: Staande ovatie voor Ferguson bij terugkeer na hersenoperatie

  Sir Alex Ferguson woont de match bij tussen Manchester United en Wolverhampton. Het is de eerste keer dat hij aanwezig is in het stadion sinds hij in mei met spoed geopereerd werd. Hij werd ontvangen met een erg warm applaus.

  Alex Ferguson heeft een zware periode achter de rug. Hij verbleef enkele dagen op intensieve zorgen na een hersenbloeding en de daaropvolgende operatie op 5 mei. Sinds zijn ontslag uit het ziekenhuis herstelde de ex-coach thuis. 

   

  Vandaag zit hij voor het eerst weer in de tribunes om een match van "zijn" Manchester United bij te wonen. "Ik ben een beetje zenuwachtig. De laatste wedstrijd was tegen Arsenal in april. Het is fijn om hier weer te zijn. Ik hoop op een overwinning."


  Voor de match had United een eerbetoon in petto voor de ex-coach. Hij krijg een staande ovatie.

  Een mooi moment op Old Trafford