• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook algemeen manager Schroyens verlaat Daknam

  " "

  Frederic Schroyens was 2 jaar algemeen manager op Lokeren.

  Het is niet rustig in Lokeren, de nummer 14 in onze eerste klasse. Voorzitter Roger Lambrecht wordt zenuwachtig door het weinige puntengewin en heel wat topmensen houden het voor bekeken.

  De slechte competitiestart kostte technisch directeur Willy Reynders  de kop bij Lokeren. Reynders, 15 jaar aan de slag op Daknam, moest gaan. Schroyens gaat zelf weg. Hij gaat voor Energy Lab werken, een dochterbedrijf van Golazo.

   

  "Frederic Schroyens kwam 2 jaar geleden als algemeen manager in dienst bij Lokeren", meldt Lokeren in een persbericht. "Hij was eerder al betrokken bij de club als vrijwilliger. In die 2 jaar zette hij onder andere belangrijke stappen richting automatisering en digitalisering binnen de club."

   

  Schroyens blijft nog tot eind oktober in functie. "We zijn uitermate tevreden dat Frederic ruim op voorhand zijn vertrek aankondigt, zodat de club in alle rust de toekomst kan voorbereiden."

   

  Op een vervanger is het nog even wachten: "De komende weken zullen gebruikt worden om de club en haar werking volledig door te lichten. De uitkomst van dat onderzoek zal mee helpen bepalen welke weg Lokeren in de nabije toekomst best kan bewandelen."