• home
 • video
 • pas verschenen

  Magic Johnson: "LeBron kan Lakers naar beloofde land leiden"

  Magic Johnson

  Magic Johnson is een legende bij de Los Angeles Lakers.

  Voorzitter Earvin "Magic" Johnson hoopt dat LeBron James de LA Lakers naar nieuwe successen kan leiden. Dat vertelt de basketballegende een kleine maand voor de start van het NBA-seizoen.

  "LeBron is zo intelligent"

  Op 16 oktober gaat de Amerikaanse basketbalcompetitie weer van start. Sterspeler LeBron James maakte in het tussenseizoen de overstap naar de Los Angeles Lakers.

   

  "LeBron is zo intelligent. Hij weet wat hij wil en hoe hij zijn doelen kan bereiken. Hopelijk slaagt hij erin ons naar het beloofde land te leiden. Ik kijk uit naar het begin van het seizoen en het moment waarop deze ploeg gaat samenspelen en iets opbouwt", blikt voorzitter en oud-speler Magic Jonhson vooruit.

   

  James staat garant voor NBA-finales en -titels.  De LA Lakers, 16-voudig kampioen, wachten al sinds 2013 op deelname aan de play-offs.

   

  Johnson: "Ik besef dat het begin moeilijk zal zijn. Veel jongens hebben nog niet met mekaar samengespeeld. We hebben de coach gezegd dat hij zich geen zorgen hoeft te maken als het seizoensbegin wat minder is. Hetzelfde gebeurde toen LeBron naar Miami (in 2012) ging en hij terugkeerde naar Cleveland (in 2014). We geraken er wel."

  De coach hoeft zich geen zorgen te maken als het begin wat moeilijker is.

  Magic Johnson

  Op training werkt LeBron James zich flink in het zweet:

  Nieuw bij de LA Lakers positie ex-team
  LeBron James forward Cleveland Cavaliers
  Rajon Rondo pointguard New Orleans Pelicans
  Lance Stephenson forward/shooting guard Indiana Pacers
  Michael Beasley forward New York Knicks
  JaVale McGee center Golden State Warriors

  LeBron James en Magic Johnson.