• home
 • video
 • pas verschenen

  Kevin De Bruyne in bloemetjes gezet op eerste FIFA 19 Ratings Awards

  De Bruyne kreeg onder meer de prijs voor beste Premier League-speler.

  Binnen exact een week komt het spel FIFA 19 uit. Ter afwachting organiseerde spelmaker EA Sports de allereerste editie ooit van de Ratings Awards. Rode Duivel Kevin De Bruyne sleepte twee prijzen in de wacht.

  De Bruyne zelf krijgt, ten opzichte van zijn score in FIFA 18, een upgrade van zijn rating in FIFA 19. Zo stijgt hij van 89 naar 91. De draaischijf van Manchester City wordt hiermee zelfs de vijfde beste speler in het spel. 

   

  Vooraleer de prijzen werden uitgedeeld, werd er bij De Bruyne om een reactie gevraagd. "Het is een droom om tot een van de beste spelers te horen. Dat je ook nog eens in een spel belandt, maakt het des te specialer", aldus De Bruyne. 

  De Rode Duivel kreeg gisteren twee prijzen. Zo mocht hij pronken met de awards van Bests Speler in de Premier League en die van Beste Vista in het spel. Naast hem vielen onder meer Adebayo Akinfenwa (Sterke Speler), Adama Traoré (Snelste Speler) en Steven Gerrard (Lifetime Achievement Award) in de prijzen. 

  Ook Toby Alderweireld tekende present op het evenement