• home
 • video
 • pas verschenen

  Genk-nieuwkomer Screciu loopt enkelbreuk op: "Helaas lange tijd out"

  Vladimir Screciu

  Screciu sloeg zijn enkel om op training.

  Vladimir Screciu heeft op training bij Racing Genk een enkelbreuk opgelopen, zo maakte de Limburgse club zopas bekend. Het Roemeense talent kwam dit seizoen nog niet in actie voor Genk.

  "Screciu sloeg zijn enkel om, zonder contact met een medespeler. Na verder onderzoek werd er een breuk vastgesteld, waarna meteen een operatie volgde. Vladimir zal helaas voor langere tijd out zijn", klinkt het in de mededeling van de club. 

   

  Screciu is een achttienjarige jeugdinternational die afgelopen zomer bij zijn jeugdclub Universitatea Craiova werd weggeplukt. De verdediger ondertekende in Limburg een contract voor drie jaar, met een optie op een bijkomend seizoen. Dit seizoen kwam hij nog niet in actie voor Genk, dat nog ongeslagen is.