• home
 • video
 • pas verschenen

  Lyon wil fan die Nazi-groet bracht levenslang bannen

  De spelers van Lyon groeten hun fans na de zege bij City.

  Lyon verraste Manchester City in de Champions League.

  Olympique Lyon reageert geschokt op de beelden van een Lyon-fan die in het stadion van Manchester City een Nazi-groet maakt. De Franse club zal de man opsporen en hij krijgt een levenslang stadionverbod in Lyon.

  Na de verrassende overwinning van Lyon bij Manchester City circuleerde een video op Twitter van een fan van Lyon die een Nazi-groet brengt na afloop van de match. De Franse club reageerde snel met een officiële mededeling.

   

  "We hebben een video op sociale media gezien en zijn geschokt. Wanneer we de fan geïdentificeerd hebben, dan wordt hij levenslang uitgesloten van thuiswedstrijden en uitwedstrijden van de club", luidt het communiqué.