• home
 • video
 • pas verschenen

  "Wat een dag voor Messi: hattrick in CL en ontmoeting met Thomas"

  Lionel Messi en Geraint Thomas.

  De social media-expert van Team Sky heeft gevoel voor humor. Hij feliciteert stervoetballer Lionel Messi met zijn 3 treffers in de Champions League én met zijn ontmoeting met Tour de France-winnaar Geraint Thomas.

  Schrijven dat Lionel Messi groter is dan zijn sport, is een open deur intrappen. De Argentijnse ster van Barcelona zette zijn godenstatus gisteren nog eens in de verf met drie doelpunten in de Champions League-wedstrijd tegen PSV.

   

  Maar ook Geraint Thomas is sinds zijn overwinning in de Ronde van Frankrijk een grote meneer in de sport. Nog niet zo groot als Messi, maar toch.

   

  Thomas woonde de match tussen Barcelona en PSV gisterenavond bij in Camp Nou. Na de wedstrijd liep hij in de garages van het stadion Lionel Messi tegen het lijf. Samen poseerden de voetballer en wielrenner met een shirt van Messi.

   

  Met een tweet draait Team Sky de rollen voor een keertje om met deze tekst: "Wat een dag voor Messi. Hij scoorde niet alleen een hattrick in de Champions League, hij heeft ook Geraint Thomas mogen ontmoeten."

  Tweet van Team Sky:

  Instagram-post van Thomas: