• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht gaat in zee met de Nationale Loterij: "Een hele eer"

  Anderlecht heeft er een sponsor bij.

  Anderlecht heeft de Nationale Loterij voorgesteld als zijn nieuwe sponsor. Hoe de deal geconcretiseerd zal worden, is nog niet meteen duidelijk. Het gaat over een samenwerking van 5 jaar.

  "De samenwerking met de meest succesvolle club van België is een hele eer voor het merk", luidt het bij de nieuwe sponsor. "Lotto is trots om met een voetbalclub te kunnen samenwerken die reeds vele titels behaalde en die in het hart zit van menig supporter in het hele land."

   

  Lotto zal - voornamelijk in de marge van wedstrijden - evenementen organiseren voor de fans. Een naamsverandering van het Vanden Stock-stadion is geen prioriteit, aldus Lotto op donderdag. De financiële details werden niet bekendgemaakt.

   

  De Nationale Loterij werkte al samen met Charleroi, Club Brugge en de Belgische voetbabond. En is ook aanwezig in het wielrennen (Lotto-Soudal), basketbal (EuroMillions Basket League) en volleybal (EuroMillions Volley League.