Ga naar de inhoud

meest recent

Australië, Slovenië en Brazilië wachten op de Red Dragons

 di 18 september 2018 23:42
De Red Dragons sluiten de eerste groepsfase af op de tweede plaats.

De Belgische volleybalmannen kennen het vervolg van hun speelschema op het WK in Italië en Bulgarije. De Red Dragons eindigen tweede in hun poule en bekampen nu Australië, Slovenië en Brazilië.

De Red Dragons hadden gisteren al hun laatste wedstrijd in de eerste groepsfase gespeeld, maar moesten tot vanavond wachten om het vervolg van hun parcours te kennen.

 

In de groep van de Belgen won groepswinnaar Italië vanavond zijn laatste wedstrijd tegen Slovenië, dat niet meer over de Belgen naar de tweede plaats kon wippen. 

 

De Belgen (FIVB-15) nemen de Slovenen (FIVB-23) mee naar de tweede groepsfase en ontmoeten er ook Australië (FIVB-16) en Brazilië (FIVB-1). De punten uit de eerste groepsronde worden meegenomen. De duels worden van vrijdag tot zondag in Bologna gespeeld.

 

De groepswinnaars uit de 4 poules stoten door, net als de beste 2 tweedes uit de groepen. De Red Dragons namen het afgelopen weekend dus al op tegen Slovenië en gaven toen een 2-0-voorsprong uit handen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.