• home
 • video
 • pas verschenen

  Wickmayer gunt lichaam rust en schrapt Aziatische tournee

  Yanina Wickmayer heeft een einde aan haar seizoen gemaakt. Ze wil enkele blessures laten helen, zodat ze fris aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

  "Ik heb besloten mijn tennisseizoen af te ronden en niet meer naar Azië te trekken", opent Yanina Wickmayer haar persbericht. "Zo kan ik mijn lichaam en enkele blessures wat rust gunnen, zodat ik volgend jaar helemaal klaar zal staan."

   

  "Ik ben heel tevreden over het werk dat ik de voorbije maanden onder begeleiding van Steve Darcis heb geleverd. Ik merk dat mijn niveau weer stijgt. Ik heb de nodige stappen kunnen zetten om met een positief gevoel de winter in te gaan. De volgende maanden focus ik mij op training en revalidatie."

   

  Wickmayer flirtte dit jaar de hele tijd met de top 100 en staat momenteel op de 97e plaats. Haar beste resultaat kende ze op Wimbeldon, waar ze de 3e ronde haalde.