• home
 • video
 • pas verschenen

  Kanté mist trein, maar wordt opgevangen door Liverpool-fan uit moskee

  N'Golo Kanté mag dan wel wereldkampioen zijn en titels in de Premier League gewonnen hebben, toch blijft hij een jongen van het volk. Dat bewees hij gisteren, toen hij de avond doorbracht met een man die hij nog maar net in de moskee had ontmoet.

  N'Golo Kanté was eigenlijk van plan om de Eurostar naar Parijs te nemen, maar de Chelsea-middenvelder kwam te laat en besloot dan maar in de plaatselijke moskee zijn avond door te brengen. Daar raakte hij aan de praat met een voetbalfan, die hem prompt uitnodigde bij hem thuis. Tot zijn verbazing ging Kanté in op zijn voorstel.

   

  Het werd een onvergetelijke avond voor het gezin. Kanté at een curry, speelde een spelletje FIFA en ze keken ook samen naar Match of the Day. "Wat een man!", schreef @Jahrul999 op twitter. "Wereldkampioen, Speler van het Jaar geweest, 2 keer de Champions League gewonnen: de definitie van een nederige mens."

   

  "Ik heb hem ook nog gevraagd of hij niet naar Liverpool wou komen. Hij zou er eens over nadenken."