• home
 • video
 • pas verschenen

  Defour viert rentree bij de beloften: "Fijn vooruitzicht na onze zwakke start"

  Steven Defour.

  Steven Defour stond weer op het veld voor Burnley.

  Er is licht aan het einde van de tunnel voor Steven Defour. Na maandenlang blessureleed heeft de 30-jarige middenvelder vandaag zijn wederoptreden gemaakt bij de beloften van zijn club Burnley.

  Steven Defour heeft zijn laatste competitiewedstrijd voor Burnley op 20 januari gespeeld. Vrijdag maakte de Engelse eersteklasser bekend dat het contract van Defour verlengd wordt tot 2020, vandaag kwam de voormalige Rode Duivel in actie bij een duel van de U23 van zijn Engelse club.

   

  Tegen Bolton Wanderers speelde hij een uurtje mee. "Met zijn kalmte speelde hij een belangrijke rol voor de youngsters", schrijft Burnley. "Een terugkeer naar de Premier League laat nog enkele matchen op zich wachten, maar zijn wederoptreden is een fijn vooruitzicht na onze zwakke start." Burnley is voorlopig rode lantaarn met 1 op 15.

   

  "Ik heb twee weken getraind en het is goed om weer te spelen. Ik moet nog werken om 90 minuten te kunnen spelen, maar ik sta daar niet zo ver af", reageert Defour. "Het is goed om weer op het veld te staan."