• home
 • video
 • pas verschenen

  Tolisso (Bayern) scheurt kruisband en is maanden out

  Corentin Tolisso

  Wanneer zien we Corentin Tolisso terug op de velden?

  De Bundesliga is 3 speeldagen ver en Bayern staat nu al eenzaam aan de leiding. Domper op de feestvreugde was de zware blessure voor Corentin Tolisso.

  Corentin Tolisso was een tweetal maanden geleden nog de koning te rijk toen hij met Frankrijk wereldkampioen werd. Maar van die vreugde blijft nu nog weinig over, want tegen Leverkusen moest hij nog voor de rust van het veld gedragen worden. Tolisso had een halfuurtje eerder nog de score geopend.

   

  Algauw was duidelijk dat het een ernstige blessure was voor de winger. "Het zou wel eens een kruisbandblessure kunnen zijn", vermoedde coach Niko Kovac al. Dat vermoeden werd even later bevestigd. "Corentin zal meerdere maanden buiten strijd zijn", liet Bayern weten.