• home
 • video
 • pas verschenen

  Frankrijk trekt met legertje kleppers naar Innsbruck, nog één plaats is vrij

  Julian Alaphilippe.

  Staat Alaphilippe ook in Oostenrijk op het podium?

  Het huiswerk van de Franse bondscoach Cyrille Guimard is nog niet helemaal af. Guimard deelde vandaag al 7 vliegtuigtickets voor Oostenrijk uit. Met Alaphilippe, Bardet, Gallopin en Pinot hebben de Fransen enkele serieuze kanshebbers in de gelederen.

  Het viertal Alaphilippe, Bardet, Gallopin en Roux was al langer zeker van een stek in de WK-selectie. De Franse bondscoach voegde daar gisteren nog Molard (ex-rode trui in de Vuelta), Pinot (tweevoudig ritwinnaar in de Vuelta) en Rolland aan toe. Het laatste plekje zal worden ingevuld door Barguil, Martin, Vuillermoz of Geniez.

  Franse selectie voor het WK:

  • Julian Alaphilippe
  • Romain Bardet
  • Tony Gallopin
  • Rudy Molard
  • Thibaut Pinot
  • Pierre Rolland
  • Anthony Roux
  • Warren Barguil, Alexandre Geniez, Guillaume Martin of Alexis Vuillermoz