meest recent
- 21/01Alberto Contador daagt Tadej Pogacar uit: "Ga voor de triple in de Vuelta!"
- 10/01Giro, Tour of Vuelta: welke grote ronde rijden de kopmannen in 2024?
- 21/12Wout van Aert kiest voor Giro en Vuelta: "Tijd om eens iets anders te doen"
- 19/12Ronde van Spanje wordt ook in 2024 weer zware kost, afsluiter is tijdrit door Madrid
- 19/09Om vrolijk van te worden: het beste van Renaat en José uit 3 weken Ronde van Spanje
- 18/09Cian Uijtdebroeks als succes van Belgische klimproject: "Mentaliteitswijziging zorgt voor klimmers"
- 18/09QUIZ: wat hebt u onthouden van de Vuelta 2023?
- 18/09De prijzenpot van de Vuelta: Jumbo-Visma verdiende liefst 364.985 euro
- 21/01Alberto Contador daagt Tadej Pogacar uit: "Ga voor de triple in de Vuelta!"
- 10/01Giro, Tour of Vuelta: welke grote ronde rijden de kopmannen in 2024?
- 21/12Wout van Aert kiest voor Giro en Vuelta: "Tijd om eens iets anders te doen"
- 19/12Ronde van Spanje wordt ook in 2024 weer zware kost, afsluiter is tijdrit door Madrid
- 19/09Om vrolijk van te worden: het beste van Renaat en José uit 3 weken Ronde van Spanje
- 18/09Cian Uijtdebroeks als succes van Belgische klimproject: "Mentaliteitswijziging zorgt voor klimmers"
- 18/09QUIZ: wat hebt u onthouden van de Vuelta 2023?
- 18/09De prijzenpot van de Vuelta: Jumbo-Visma verdiende liefst 364.985 euro
De Gendt op culinaire trip in Vuelta: "Bollentrui? Gorgonzola-uitslag"
Om 3 weken te overleven in de Vuelta heeft een renner heel wat voeding nodig, ook Thomas De Gendt. De bergkoning deed tijdens de Ronde van Spanje niets liever dan na een zware etappe foto's te delen op sociale media van de heerlijke maaltijden die hij mocht verorberen. Het wekte bij collega Bram Tankink zelfs de indruk dat hij op een "culinaire drieweekse" was.