• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Coric pakt uit met heerlijke lob tussen de benen: "Puur geluk"

  Borna Coric schudde een prachtig punt uit zijn racket.

  De Kroaat Borna Coric heeft het publiek en Davis Cup-tegenstander Steve Johnson met verstomming geslagen met een heerlijke lob. Zijn "tweener" kreeg een staande ovatie.

  Coric was in de halve finales van de Davis Cup goed op weg naar een overwinning, dus dan kan je al eens uitpakken met een kunststukje. De Kroaat had een heerlijk antwoord op een lob van Johnson. Hij rende naar de achterlijn en lobde de bal tussen zijn benen over de Amerikaan.

   

  "Normaal probeer ik het in die situatie altijd achter mijn rug", zei Coric achteraf. "Maar ik voelde dat het mogelijk was en het was geen belangrijk punt. Ik had dit zelfs nog nooit geprobeerd op training, maar de bal viel binnen. Puur geluk."

   

  Coric won de partij uiteindelijk met 6-4, 7-6 (4) en 6-3 .

  Bekijk hier het prachtpunt: