• home
 • video
 • pas verschenen

  Doelman Gaboelov zegt Club Brugge vaarwel

  Vladimir Gaboelov.

  Landskampioen Club Brugge en doelman Vladimir Gaboelov hebben afscheid van mekaar genomen. Dat laat de 34-jarige Rus weten op zijn Instagram.

  "Gisteren is mijn contract ontbonden", meldt Vladimir Gaboelov via het sociale medium. "Het was een onbetaalbare ervaring. De Belgische titel winnen met een sterke ploeg, in een mooie stad en met een ongelofelijke sfeer in het stadion. Ik koester alleen maar mooie herinneringen aan mijn tijd bij Club Brugge."

   

  Gaboelov kwam in januari naar Brugge om het "keepersprobleem" op te lossen. De Rus kwam 10 keer in actie en slikte daarbij 21 doelpunten. Dit seizoen geraakte hij helemaal op een dood spoor bij de landskampioen, waar nu de jonge Kroaat Karlo Letica onder de lat staat.