Mujangi Bia vindt onderdak op Daknam: "Snelheid en creativiteit"

  Geoffrey Mujangi Bia in het shirt van zijn nieuwe club.

  Geoffrey Mujangi Bia in het shirt van zijn nieuwe club.

  Lokeren heeft zich versterkt met Geoffrey Mujangi Bia. De 29-jarige offensieve middenvelder heeft op Daknam een contract tot het einde van het seizoen ondertekend, met een optie voor een extra jaar.

  Geoffrey Mujangi Bia trainde al enkele dagen mee met Lokeren en heeft zo de club kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. Donderdag heeft hij de medische testen afgelegd, waarna hij zijn handtekening onder een contract mocht zetten.

   

  "Het is een speler die creativiteit combineert met snelheid en dat is een grote troef in het hedendaagse voetbal. Hij heeft nog maar weinig van zijn kwaliteiten ingeboet. Hij besft zelf dat de voorbije 2 seizoenen minder waren. Ik wil hem de kans geven om zijn kwaliteiten te tonen bij Lokeren."

   

  Voor Mujangi Bia, een jeugdproduct van Anderlecht en Charleroi, is Lokeren een nieuwe kans na een grotendeels mislukt avontuur in Turkije. De middenvelder verdedigde in het verleden ook nog de kleuren van Standard, Watford en Sion.