• home
 • video
 • pas verschenen

  Vandoorne in Singapore: "Blijf 100 procent gemotiveerd voor McLaren"

  Stoffel Vandoorne eindigde vorig jaar als zevende in Singapore.

  McLaren is vastberaden om in Singapore de negatieve spiraal om te buigen. Ook al maakt hij volgend jaar geen deel meer uit van het team, moet Stoffel Vandoorne daar mee voor zorgen. 

  Vorig jaar beleefde Stoffel Vandoorne een van zijn betere Grote Prijzen in Singapore. Na een knappe race stuurde hij zijn McLaren naar de zevende plaats. "Het is een circuit dat onze auto ligt. Ik hoop op een positief weekend waarin we kunnen knokken voor de punten", zegt Vandoorne.

   

  Voor Vandoorne is het de eerste GP sinds bekendraakte dat hij volgend jaar niet meer aan het stuur van een McLaren zal zitten. "Sinds de bevestiging dat ik niet bij McLaren zal blijven, kijk ik al heel erg uit naar de toekomst. Maar ik blijf 100 procent gemotiveerd om alles te geven voor McLaren in de laatste races."

   

  "Racen in Singapore vorig jaar was een uitzonderlijke ervaring en ik heb er zin in om het opnieuw te doen. Het hele weekend leven op Europese tijd in Singapore en dat is een van de coolste dingen om te doen tijdens het seizoen."