• home
 • video
 • pas verschenen

  Lloris moet rijbewijs 20 maanden inleveren na dronken rit

  Hugo Lloris werd in juli wereldkampioen met Frankrijk.

  Hugo Lloris werd in juli wereldkampioen met Frankrijk.

  Hugo Lloris werd eind augustus dronken achter het stuur betrapt, waarna hij een nachtje op het politiebureau doorbracht. De Tottenham-doelman moet nu een boete van vijftigduizend pond betalen en mag bovendien 20 maanden niet rijden.

  Hugo Lloris werd eind augustus door de Londense politie opgepakt wegens dronkenschap achter het stuur, maar de Franse werelkampioen kwam al snel op borg weer vrij. 

   

  Een drietal weken na de feiten heeft een Engelse politierechter nu beslist Lloris, die schuldig pleitte voor de rechtbank, streng te straffen voor zijn dronken rit. De Franse doelman is zijn rijbewijs 20 maanden kwijt en moet bovendien een boete van vijftigduizend euro betalen.