• home
 • video
 • pas verschenen

  Knieblessure houdt Januzaj nog wat langer aan de zijlijn

  Adnan Januzaj liep de blessure op op training op het WK.

  Het gaat niet goed met Adnan Januzaj. De Rode Duivel van Real Sociedad raakt maar niet verlost van zijn vervelende knieblessure. Hij miste al de competitiestart en zal nog enkele weken langer buiten strijd zijn.

  Adnan Januzaj raakte tijdens het WK in Rusland op training geblesseerd aan zijn linkerknie. Bij zijn terugkeer naar Real Sociedad werd beslist om geen operatie te ondergaan, maar te kiezen voor een aangepaste revalidatie met veel rust.

   

  Maar dat slaat blijkbaar niet aan, want Januzaj heeft volgens de Baskische club nog altijd last van pijn aan zijn linkerknie. Omdat de pijn maar niet verdwijnt is nu gekozen om te werken met lokale infiltraties in het gewricht.

   

  Intussen blijft Januzaj individueel trainen, wanneer onze landgenoot opnieuw zal kunnen aansluiten bij de groep is niet bekend. Er is geen datum gepland op zijn comeback. Wellicht komen de interlands van de Rode Duivels tegen Zwitserland en Nederland in oktober nog te vroeg. 

  1 jaar en 1 dag geleden maakte Januzaj zijn debuut bij Sociedad