• home
 • video
 • pas verschenen

  Marc Herremans krijgt sportieve touwtjes in handen bij team broers Sweeck

  Marc Herremans noemt zichzelf "een koppelstuk" binnen de ploeg.

  Voormalig toptriatleet Marc Herremans (44) heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Hij wordt sportief coördinator van de veldritploeg Pauwels Sauzen-Vastgoedservice.

  Herremans was vorig jaar al aan de slag met de broers Laurens en Diether Sweeck, maar nu volgt hij hen naar hun nieuwe ploeg. "Eigenlijk een logische stap", zegt Herremans. "Laurens wou heel graag met mij blijven samenwerken. Ik heb daar niet lang over moeten nadenken. Uiteindelijk is dat uitgedraaid in een samenwerking met het volledige team, een extra uitdaging."

   

  Herremans krijgt dus niet enkel de broers Sweeck, maar ook vijf andere crossers onder zijn hoede. "Het team is echt gegroeid", zegt hij. "Ik ben best enthousiast over de start van het nieuwe seizoen."

   

  "We beschikken over een sterk geheel, maar ik predik ook realisme. Het blijft altijd afwachten. We zijn overtuigd dat ook de concurrentie niet heeft stilgezeten."