VIDEO: Gent-spits Jonathan David scoort nu ook bij debuut voor Canada

  Jonathan David tekende voor de 3-0 en 4-0.

  Dat Gent-spits Jonathan David een neus voor doelpunten heeft, bewees hij al bij zijn debuut in de Belgische competitie en in de Europa League. Maar de Canadese belofte heeft nu ook gescoord in zijn eerste match als international.

  Jonathan David heeft nog maar negen officiële wedstrijden als professioneel voetballer achter de rug, maar toch wist hij al acht keer te scoren. De Gentse groeibriljant was al trefzeker als debutant in de Jupiler Pro League en de Europa League, en dat kunstje herhaalde hij nog eens bij zijn  debuut voor Canada.

   

  In de kwalificaties voor de CONCACAF Nations League stond hij meteen aan de aftrap tegen de Maagdeneilanden en tekende hij voor de 3-0 en 4-0. Canada sloot de wedstrijd af met een recordzege: 8-0. 

  Bekijk hier de doelpunten: