• home
 • video
 • pas verschenen

  Cercle Brugge versterkt voorhoede met "ervaren" ex-spits Standard

  Serge Gakpé verlaat de Ligue 1 voor Cercle Brugge.

  Serge Gakpé is het nieuwe aanvallende wapen van Cercle Brugge. De 31-jarige Togolese international komt transfervrij over van de Franse eersteklasser Amiens.

  Serge Gakpé heeft al ervaring in de Ligue 1 (AS Monaco, Amiens en FC Nantes) en de Serie A (Genoa, Bergamo, Chievo Verona), maar ook in de Belgische competitie. Standard huurde de aanvaller in 2012 van Nantes.

   

  Nu keert Gakpé terug naar de Jupiler Pro League bij Cercle Brugge. "We zijn erg blij dat we Serge mogen verwelkomen", zegt sportief directeur François Vitali. "Gakpé is een offensieve speler met heel wat ervaring op het hoogste niveau. Zijn ervaring zal hij dus kunnen delen met onze offensieve jeugd."