• home
 • video
 • pas verschenen

  Baldadig gedrag levert Serena Williams fikse boete op

  Serena Williams ging een paar keer in de clinch met de umpire.

  Serena Williams heeft van de organisatie van de US Open een boete gekregen van 17.000 dollar (meer dan 14.000 euro) voor haar gedrag tijdens de finale gisteren.  Williams kreeg 3 waarschuwingen van de umpire en ging daar niet mee akkoord.

  Serena Williams kreeg het gisteren in de finale van de US Open keer op keer aan de stok met umpire Carlos Ramos. De Amerikaanse kreeg in totaal drie waarschuwingen: voor coaching, omdat ze een racket vernielde én voor haar uitlatingen tegen de umpire.

   

  Die 3 waarschuwingen leveren haar nu een fikse boete op. Serena had meerdere verhitte woordenwisselingen met de scheidsrechter. Ze noemde hem onder meer een leugenaar en een dief en eiste excuses van Ramos. Ze verloor de finale in 2 sets van Naomi Osaka en greep zo naast haar 24e grandslamoverwinning.