• home
 • video
 • pas verschenen

  Cultheld Will Grigg is weer even "on fire"

  De goal van Will Grigg mocht niet baten tegen Bosnië.

  Will Grigg heeft weer even de harten van de Noord-Ierse voetbalfans sneller laten slaan. De aanvaller viel in tegen Bosnië-Herzegovina en scoorde de 1-2. Zo kon het liedje "Will Grigg's on fire" nog een keer door de luidsprekers galmen.

  Bekijk de goal van Will Grigg tegen Bosnië-Herzegovina

  De goal van Grigg was maar een pleister op een houten been voor Noord-Ierland. Tegen Bosnië was Noord-Ierland wel baas, maar Duljevic en Saric profiteerden van zwak verdedigen. Zo werd het 1-2. 

  Will Grigg wordt cultheld met liedje

  In mei 2016 hadden supporters van Wigan Athletic een filmpje op YouTube gezet met het liedje "Will Grigg's on fire" op de tonen van "Freed from Desire" van Gala. Het liedje ging een eigen leven leiden en werd een hitje in Groot-Brittannië. Toen Noord-Ierland zich ook plaatste voor Euro 2016 werd Grigg ook in Europa een cultfiguur.