• home
 • video
 • pas verschenen

  Mysterie (via opa) opgelost: vertrokken Sané is vader geworden

  Leroy Sané.

  Leroy Sané is vader geworden van een dochtertje. De 22-jarige linksbuiten van de Mannschaft snelde gisteren vanuit het Duitse kamp naar zijn partner Candice Brook, die op het punt stond te bevallen van hun eerste kindje.

  Het is de vader van Sané die het nieuws bekendmaakte aan het Duitse blad Bild.

   

  "Mijn kleindochter is vrijdag geboren, we zijn heel gelukkig. Ze heet Rio Stella", aldus kersvers grootvader Souleyman Sané, zelf ex-voetballer van onder meer Freiburg en Nürnberg.     

   

  Vrijdagavond raakte bekend dat Sané de Duitse selectie had verlaten. De kritiek die Toni Kroos op hem had geuit, werd toen nog genoemd als een van de mogelijke redenen. Maar de Duitse bond haastte zich om te zeggen dat er privé-redenen in het spel waren. Die uitleg klopte dus.

   

  Zondag speelt Duitsland een vriendschappelijke interland tegen Peru. Donderdag viel Sané, die van bondscoach Löw niet meemocht naar het WK 2018, in de Nations League-wedstrijd tegen Frankrijk (0-0) in de 83e minuut in. 

  Tweet van Bild:

  Sané bevestigde zaterdagnamiddag het heuglijke nieuws: