Brazilië en Argentinië (met Messi?) bekampen elkaar in oktober in Saudi-Arabië

    Keert Messi voor deze gelegenheid terug uit zijn rustpauze bij zijn land?

    Op 16 oktober wordt het King Abdullah Sports City Stadum in Jeddah het toneel voor de Superclasico de las Americas: de beladen voetbalderby tussen de eeuwige rivalen Brazilië en Argentinië. Dat maakte de Braziliaanse bond (CBF) bekend.

    De Seleçao, die afgelopen zomer in de kwartfinales door de Rode Duivels uit het WK gekegeld werden, spelen 4 dagen vroeger in Riyad tegen Saudi-Arabië. 

     

    Argentinië overleefde in Rusland ternauwernood de groepsfase, waarna in de 1/8e finales wereldkampioen Frankrijk te sterk was. Messi vroeg en kreeg na het WK een rustpauze voor de vriendschappelijke interlands. Zal de vedette van Barcelona er in oktober weer bij zijn voor een onderonsje met zijn vroegere Barça-maatje Neymar?