• home
 • video
 • pas verschenen

  Pereira doet een dansje voor zijn ontgroening bij Brazilië

  Andreas Pereira maakt voor het eerst deel uit van de selectie van Brazilië, maar net zoals bij ons moeten de nieuwe internationals zich wel eerst "belachelijk" maken voor de hele groep.

  Andreas Pereira kwam in de jeugdcategorieën uit voor België, maar hij koos uiteindelijk toch voor zijn hart en dus voor Brazilië. Tite riep de middenvelder van Manchester United voor het eerst op voor de oefenmatchen tegen de VS en El Salvador.

   

  Ook in Brazilië moeten nieuwe internationals eerst een liedje zingen voor ze door de hele groep worden "aanvaard". "Maar omdat hij zegt dat hij niet kon zingen, heeft Pereira voor een dansje gekozen", zette Neymar, die het ook filmde, op Instagram.

  Het dansje van Pereira, zoals gefilmd door Neymar