• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Koen Casteels verwelkomt een dochtertje

  Cilou Casteels

  Cilou Casteels is geboren op 1 september.

  De Rode Duivels vertoeven deze week niet alleen op het trainingsveld, maar ook in de kraamkliniek. Koen Casteels is vorig weekend vader geworden van Cilou.

  Gisteren maakte Toby Alderweireld de geboorte van zijn dochter Ayla wereldkundig, vandaag is het aan Koen Casteels. De reservedoelman van de nationale ploeg werd zaterdag papa van Cilou. "Zo trots op mijn meisjes", tweet de Rode Duivel.

  Koen Casteels en Toby Alderweireld maken deel uit van de selectie die zich momenteel in Tubeke voorbereidt op de oefeninterland tegen Schotland (vrijdag in Glasgow) en het Nations Leagueduel tegen IJsland (11 september in Reykjavik). Gisteren kregen ze nog vrijaf.