• home
  • video
  • pas verschenen

    Turkse voorzitter haalt uit naar Venanzi: "Wil dat wereld uw gebrek aan respect kent"

    De voorzitter van een Turkse tweedeklasser heeft in een emotionele boodschap uitgehaald naar Standard-voorzitter Bruno Venanzi.

    Seyit Mehmet Ozkan is naar eigen zeggen zwaar teleurgesteld in de manier waarop Venanzi is omgegaan met zijn doelman Erce Kardesler. Hij schreef zijn verontwaardiging in een lange boodschap op de site van zijn club Altinordu.

     

    "U wou onze eerste doelman, Erce Kardesler, transferen. U nodigde hem in mei uit in België. U nam hem mee naar de laatste match van uw team en dineerde met hem. U zei hem dat u hem zeker zou transferen."

     

    "De laatste dag van de transferperiode wachtte ik op uw voorstel. Ik was bereid elk voorstel te aanvaarden, want geld was in deze fase niet langer belangrijk. Als volwassen mensen was het belangrijk dat we onze belofte nakwamen aan onze 24-jarige doelman."

     

    "Ik zal u aanklagen bij de FIFA en UEFA, meneer de voorzitter. Ik verwacht geen geld, ik wil dat uw gebrek aan respect gekend is in de voetbalwereld. Dat is alles. Erce is een jonge en slimme speler. Hij zal dit te boven komen, maar hij zal nooit spelen voor een club waar u voorzitter bent."