• home
 • video
 • pas verschenen

  Markovic over afgesprongen transfer RSCA: "Geld was niet het probleem"

  Lazar Markovic blijft bij Liverpool.

  Anderlecht trok op deadline day nog stevig aan de mouw van Lazar Markovic, maar de Serviër bleef in Liverpool. Volgens Hein Vanhaezebrouck was geld het probleem, maar dat ontkent Markovic op Twitter.

  Lazar Markovic had al eens op uitleenbasis bij paars-wit gespeeld, maar Anderlecht wou de Serviër nu definitief naar het Astridpark halen. Er lag een overeenkomst voor drie jaar en een optie op een extra seizoen klaar en Anderlecht had een deal met Liverpool.

   

  Toch sprong de transfer op het nippertje af. "Het ontbrak hem aan goesting", schreef voorzitter Marc Coucke op Twitter. Volgens andere bronnen wou Markovic minstens evenveel krijgen als grootverdiener Adrien Trebel.

   

  “De voorzitter en Luc Devroe hebben alles gedaan om Markovic te overtuigen”, zei coach Hein Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. “Ze deden bijna zotte dingen en het was nog niet genoeg. Dat is dan maar zo. Het afspringen is puur zijn eigen schuld.”

   

  Markovic dient Anderlecht nu van antwoord. "Bedankt om zoveel inspanningen te doen om me terug naar Anderlecht te halen", schrijft de Serviër op Twitter. "Toch, geld was niet het probleem !!!!! Veel succes in de toekomst." Wat de reden dan wel was, blijft de vraag.

  Tweet: