• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Avermaet ziet knecht Drucker naar team van Sagan verhuizen

  Bora-Hansgrohe maakte zijn twee aanwinsten bekend.

  De leegloop bij BMC, dat een doorstart maakt, blijft duren. De Luxemburger Jean-Pierre Drucker (32), een van de schakels van de voorjaarsbende van Greg Van Avermaet, trekt naar Bora-Hansgrohe. Ook Oscar Gatto wordt ploegmaat van Peter Sagan.

  De voorbije jaren maakten Marcus Burghardt en Daniel Oss al de overstap van BMC naar Bora-Hansgrohe, met Jean-Pierre Drucker trekt een nieuwe BMC-knecht naar de ploeg van wereldkampioen  Peter Sagan.

   

  "Ik had na de eerste gesprekken meteen een goed gevoel over de ploeg", zegt de Luxemburger. "Ik vind het mooi hoe ze de laatste jaren gegroeid zijn tot een van de beste teams van de wereld." Oscar Gatto ruilt Astana voor Bora. De Italiaan kent Peter Sagan nog van bij Tinkoff.