• home
 • video
 • pas verschenen

  Olympiakos-fans in vuur en vlam: Yaya Touré keert terug naar Griekenland

  Yaya Touré.

  Olympiakos trekt Yaya Touré aan.

  Yaya Touré (35) gaat weer in Griekenland voetballen. De Ivoriaanse middenvelder was einde contract bij Manchester City en trekt naar Olympiakos, waar hij in het verleden al aan de slag was.

  Yaya Touré voetbalde tussen 2010 en 2018 bij Manchester City, maar de laatste jaren vertoonde het huwelijk stevige barsten. Touré vertrok met slaande deuren bij City, nadat hij coach Pep Guardiola onder meer van racisme had beschuldigd.

   

  De Ivoriaan was einde contract bij City en werd de voorbije weken met meerdere Engelse clubs in verband gebracht, maar kiest nu voor een nieuwe Griekse passage. Hij trekt naar Olympiakos, waar hij ook al in 2005-2006 speelde.