• home
 • video
 • pas verschenen

  Celtic maakt in Old Firm einde aan ongeslagen reeks van Gerrard

  Olivier Ntcham viert.

  Ntcham scoorde net na het uur de enige treffer.

  Celtic Glasgow heeft de derby tegen de Glasgow Rangers gewonnen. Ntcham maakte het enige doelpunt voor de thuisploeg. Steven Gerrard, trainer van de Rangers, ziet zijn reeks van 12 wedstrijden zonder nederlaag zo ten einde komen. 

  Boyata stond bij Celtic net als vorige week in de basis. Deze zomer was er wat onenigheid tussen speler en club, maar trainer Rodgers heeft de Rode Duivel weer in de armen gesloten. Hij kreeg vanmiddag weinig werk op te knappen want Celtic domineerde de derby. Toch was het lang wachten op het eerste doelpunt. 

   

  Dat kwam er pas iets na het uur. De Fransman Olivier Ntcham schonk zijn ploeg op aangeven van de Schot James Forrest de zege. De Rangers konden nooit een vuist maken en zo verloor Steven Gerrard zijn eerste wedstrijd als trainer van de club.

   

  De Rangers beleven een matig seizoensbegin met 5 op 12. Celtic staat op de 2e plaats met negen punten.