• home
 • video
 • pas verschenen

  Inbrekers beroven Depay tijdens match, buit zou 1,5 miljoen euro bedragen

  Memphis Depay.

  Voor Depay werd het een vrijdag om snel te vergeten.

  Voor Memphis Depay is het een zwarte vrijdagavond geworden. De speler van Lyon verloor gisteren met zijn club tegen Nice en werd tijdens die match ook nog eens het slachtoffer van een inbraak. De dieven zouden met spullen ter waarde van 1,5 miljoen euro aan de haal gegaan zijn.

  Volgens enkele Franse media bedroeg de buit van de inbrekers juwelen, horloges en andere luxeartikelen met een waarde van liefst 1,5 miljoen euro. Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas drukte vandaag zijn steun uit aan Depay.

   

  "Hij is er het hart van in, want hij had veel belangrijke spullen thuis", klinkt het. "We zullen hem helpen, op menselijk en financieel vlak." De politie onderzoekt de zaak en heeft nog geen commentaar gegeven, maar volgens Aulas hebben vingerafdrukken een positief resultaat gegeven.