• home
 • video
 • pas verschenen

  "Bloed, zweet en tranen": Anderlecht hengelt dan toch Sanneh binnen

  Anderlecht heeft op de laatste dag van de zomermercato zijn verdedigende versterking gevonden. Na lang aanslepende onderhandelingen met het Deense Midtjylland tekende de Gambiaan Bubacarr Sanneh een contract van 5 jaar.

  De interesse van Anderlecht in Sanneh was al weken bekend, maar zijn Deense werkgever was niet happig hem te laten gaan. "Welkom Buba, als je even hard speelt als je team onderhandelde, zullen we heel succesvol zijn", zinspeelt Anderlecht-voorzitter Marc Coucke op Twitter over de situatie.

   

  Sanneh wordt omschreven als een robuste verdediger. Midtjylland werd gisteren uitgeschakeld in de voorrondes van de Europa League door Malmö. Mogelijk speelde dat mee in de timing van de transfer.

   

  Anderlecht communiceerde niet over een transferbedrag voor de centrale verdediger, maar bedragen tussen de 6 en 8 miljoen euro circuleren voor de opvolger van Kara Mbodj. Hij tekende voor 5 seizoenen.

  Sanneh: "I'm very excited"