• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Klopp hekelt Mignolet: "Nr 2 bij Liverpool? Er zijn ergere dingen"

  Mignolet en Klopp

  Krijgt Simon Mignolet veel speelminuten dit seizoen?

  Simon Mignolet had in de pers zijn verbazing en frustratie geuit dat Loris Karius Liverpool mocht verlaten en hij niet. Jurgen Klopp geeft hem nu lik op stuk.

  Simon Mignolet liet aan Het Laatste Nieuws weten dat hij het bizar vond dat Liverpool Loris Karius zomaar naar Besiktas heeft laten gaan, terwijl de club hem per se wil houden.

   

  Jurgen Klopp toont op zijn wekelijkse perspraatje weinig medelijden met de Belgische doelman. "Hij zal vandaag niet meer vertrekken", klinkt het stellig.

   

  "Ik vind het trouwens vreemd dat je individuele problemen aan de grote klok hangt. Het is beter dan je zoiets persoonlijk uitpraat. Daar ben ik een grote voorstander van."

   

  "Simon is op en top professioneel, een geweldige doelman. Uiteraard is hij niet gelukkig dat hij nu de nummer 2 is, maar er zijn ergere dingen dan de nummer 2 bij Liverpool zijn. Het loon is ook niet slecht trouwens."

   

  "Soms begrijp je een beslissing van een club niet meteen, maar het is dan altijd beter om er rechtstreeks met mij over te praten dan met de kranten."