• home
 • video
 • pas verschenen

  Laszlo Bölöni zit tot 2020 op de bank bij Antwerp

  Laszlo Bölöni mag Antwerp nog een jaartje langer leiden.

  Laszlo Bölöni mag Antwerp nog een jaartje langer leiden.

  De Roemeense trainer Laszlo Bölöni (65) heeft zijn lopend contract bij Antwerp met een jaar verlengd. De Antwerpse traditieclub uit 1A legde de Roemeen vast tot 30 juni 2020.

  Laszlo Bölöni kwam vorige zomer aan het roer van Antwerp, dat na een lange periode in het vagevuur van 2e klasse eindelijk weer op het hoogste toneel verscheen.

   

  Na een sterk seizoen miste de Roemeen en zijn team op een haar na Play-off 1, en ook dit seizoen doet Antwerp het met 11 op 15 uitstekend. "De knappe prestaties van onze coach worden beloond", laat Antwerp weten op zijn website.

   

  "Laszlo Bölöni kwam begin vorig seizoen aan het sportieve roer te staan en kreeg de aartsmoeilijke taak om met een volledig nieuwe kern RAFC te handhaven in de hoogste klasse van het Belgische voetbal."

   

  "Als promovendus deden we het meer dan behoorlijk, we deden tot en met de laatste speeldag mee voor deelname aan play-off 1. Onze coach ondertekende vandaag een nieuw contract dat hem tot 30 juni 2020 aan onze club verbindt!"