• home
 • video
 • pas verschenen

  Kijk op 26 september bij Sporza naar het bekerduel Mechelen - Antwerp

  Seth De Witte in duel.

  Op woensdag 26 september staat in de Croky Cup de kraker tussen KV Mechelen en Antwerp op het programma. U kunt de match die dag bekijken bij Sporza. Daarnaast zijn er ook samenvattingen van andere matchen van die avond.

  Een avondje Beker van België is altijd een leuke gebeurtenis. Naar goede gewoonte schakelt Radio 1 (met David Naert aan het roer) van de ene match naar de andere. Van Dessel Sport tot Deinze, we zijn overal van de partij.

   

  Op Sporza.be kunt u de matchen live volgen met tekst. U kunt ook kijken naar de livestream van KV Mechelen – Antwerp, de match die op TV te zien is.

   

  Hieronder ziet u alle matchen van de 1/16e finale. Alleen de datum is nog niet correct.